The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.

Maïswafels met cottage cheese en edamameboontjes

Dit heerlijke lunchrecept is super simpel en makkelijk te maken. Eiwitrijk door de cottage cheese en binnen vijf tot tien minuutjes klaar.

Maïswafels met edamame

Voorbereiding 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 wafels

Keukentools

  • Kleine pan
  • Vergiet

Ingrediënten
  

  • 4 maïswafels
  • 200 gram bakje cottage cheese
  • 1 theelepel (rauwe) honing
  • 50 gram edamameboontjes (uit de diepvries)
  • snufje (Keltisch) zeezout
  • snufje zwarte peper

Instructies
 

  • Vul een kleine pan met water en doe hier de edamameboontjes uit de diepvries in. Breng aan de kook. Kook volgens de verpakking de boontjes gaar.
    50 gram edamameboontjes (uit de diepvries)
  • Doe ondertussen de cottage cheese in een bakje. Doe de (rauwe) honing, zout en peper erbij en roer goed door elkaar.
    200 gram bakje cottage cheese, 1 theelepel (rauwe) honing, snufje zwarte peper, snufje (Keltisch) zeezout
  • Giet de edamameboontjes af in een vergiet en spoel af met koud water. Laat de boontjes goed uitlekken. Houd 1/4e deel apart. Het andere deel doe je bij de cottage cheese en meng je er goed doorheen.
    50 gram edamameboontjes (uit de diepvries)
  • Beleg de maïswafels met het cottage cheese mengsel en garneer met de rest van de edamameboontjes en eventueel met verse peterselie.
    4 maïswafels

Geniet van deze voedzame lunch en vergeet niet je foto’s te delen op Instagram @theculicompass

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept