Ga terug

Maïswafels met edamame

Voorbereiding 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 wafels

Keukentools

  • Kleine pan
  • Vergiet

Ingrediënten
  

  • 4 maïswafels
  • 200 gram bakje cottage cheese
  • 1 theelepel (rauwe) honing
  • 50 gram edamameboontjes (uit de diepvries)
  • snufje (Keltisch) zeezout
  • snufje zwarte peper

Instructies
 

  • Vul een kleine pan met water en doe hier de edamameboontjes uit de diepvries in. Breng aan de kook. Kook volgens de verpakking de boontjes gaar.
    50 gram edamameboontjes (uit de diepvries)
  • Doe ondertussen de cottage cheese in een bakje. Doe de (rauwe) honing, zout en peper erbij en roer goed door elkaar.
    200 gram bakje cottage cheese, 1 theelepel (rauwe) honing, snufje zwarte peper, snufje (Keltisch) zeezout
  • Giet de edamameboontjes af in een vergiet en spoel af met koud water. Laat de boontjes goed uitlekken. Houd 1/4e deel apart. Het andere deel doe je bij de cottage cheese en meng je er goed doorheen.
    50 gram edamameboontjes (uit de diepvries)
  • Beleg de maïswafels met het cottage cheese mengsel en garneer met de rest van de edamameboontjes en eventueel met verse peterselie.
    4 maïswafels